Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Aκαδημαϊκό έτος 2019-2020

foto © ZZ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
«ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ»

ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Κατόπιν απόφασης της υπ' αρ. 500/25.09.2019 συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ιταλικές Σπουδές και Επιστήμες της Γλώσσας» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Για την 1η Ειδίκευση «Λογοτεχνία, μετάφραση και πολιτισμός», δεν υπήρξε επιτυχών.

Για τη 2η Ειδίκευση «Εκπαιδευτικές εφαρμογές στην εκμάθηση και αξιολόγηση δεύτερης ξένης γλώσσας», υπήρξαν 3 επιτυχόντες.

Λαμβάνοντας υπόψη την υπ' αρ. πρωτ. 31409/27.7.2018 απόφαση της Συγκλήτου (ΦΕΚ 3712 τ. Β΄/29.8.2018) που αφορά στην ίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ιταλικές Σπουδές και Επιστήμες της Γλώσσας», σύμφωνα με το οποίο ορίζονται 20 εισακτέοι σε κάθε ειδίκευση και βάση του άρθρ. 6 του Κανονισμού του ανωτέρω Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, η Συνέλευση του Τμήματος έκρινε πως για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 ο αριθμός των επιτυχόντων για τη δεύτερη ειδίκευση δεν είναι ικανοποιητικός για τη λειτουργία του.